U betreedt de grootste ingerichte zaal in de ondergrondse wereld. Hier passen grootste monumenten met afmetingen van de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe of zelf de Notre Dame uit Parijs met gemak in.


Beleef een duizelingwekkend moment op de grote glazen brug

U staat hier voor een unieke ondergrondse onmetelijkheid: boven uw hoofd versieren duizenden formaties een plafond met een betoverende schoonheid.

Het bewijs dat de gouffre een "levend" netwerk is, is de aanwezigheid van dit meer dat actief is, die toont hoe uitzonderlijk goed behouden deze omgeving i. De plek geniet een bijzondere, moderne inrichting om zijn duurzame ontwikkeling te garanderen.

Geef uw fantasie de vrije teugel: dan gelooft u dat deze vormen, evenzo vreemd ls onverwacht, uit onze collectieve verbeeldingswereld afkomstig zijn.

Hier vindt slechts finesse, harmonie en schoonheid! Duizenden druipsteenformaties zijn hier "verzameld" om u een unieke show te geven.

Boven uw hoofd, schijven van calciet, zeer zeldzame druipsteenformaties die u hier in overvloed kunt zien.

Harmonie van Kleuren en vormen! De Rode zaal wordt ook wel de Zaal der kristallen genoemd. Zelden toont een ingerichte grot een dergelijk spektakel.

Kijk papa, de wanden zijn bedekt met ijs Een overdaad aan aragonietkristallen luistert deze zaal op alsof het duizenden diamanten zijn.

Geniet van een behouden natuur midden in het Montagne Noire tijdens eens stop die u niet mag missen als u op ontdekkingstocht gaat in het Kathaarse land.

Bereid u voor op een schock zodra u de grot betreedt: zoveel mooi en zo.n enorme ruimte dat het u duizelt.

Welkom in Cabrespine! Een unieke en grandioze plek, uw natuurpauze voor het hele gezin. Ga op ontdekking in deze bolvormigeholte van Kristal dat bezig ingeschreven te worden op de UNESCO lijst van werelderfgoed.