Ara entreu a la sala condicionada més gran de tot el món subterrani. Aqui cabrien perfectament monuments tan grans com la Torre Eiffel, l'Arc de Triomphe o Notre Dame de Paris.


Experimenteu el vertigen a la gran passarel·la de vidre

Yus trobeu, aqui, davant d'una immensitat subterrània única. Al damunt vostre, milers de formacions decoren un sostre d'una bellesa resplendent.

Al mateix temps que proba que aquest avenc és vivent, la presència d'aquest llac encara actiu il lustra l'exceptional estat de preservació d'aquest avenc que gaudeix d'un condicionament modern pensat expressament per a un desenvolupament sostenible.

Aqui tot és finesa, harmonia i bellesa! Milers de formacions es troben reunides aqui per oferir-vos un espectable natural únic.

Al damunt vostre, uns discos de calcita, formacions extremadament que aqui trobem amb profusió.

Harmonia de colors i de formes! La Sala Roja rep també el nom de Sala dels Cristalls, poques coves condicionades ofereixen un espectacle com aquest.

Guaita, pare, les parets estan recobertes de gel! Una profusió de cristalls d'aragonita fan que aquesta sala selbli recoberta amb milers de diamants.

Aprofiteu aquest medi ambient preservat a la Muntanya Negra per fer una pausa en plena natura ineludible durant el vostre periple per terres càtares.

Prepareu-vos per a una gran sorpresa en entrar a l'avanc, davant de tanta bellesa i tanta immensitat, alguns poden sentir que els roda el cap.

Benvinguts a Cabrespina! Paratge ùnic i grandiós una etapa en plena natura per a tota la família. Veniu a descobrir aquesta immensa geoda de cristall que espera ser classificada per la UNESCO com a patrimoni mundial.